Receptai pagal kategoriją:

Mėsos patiekalai

Mėsos patiekalai“ – tai kategorija, skirta mėsos mėgėjams, ieškantiems įvairių skanių ir maistingų receptų. Čia rasite tiek tradicinius, tiek kūrybiškus patiekalus, pagamintus iš įvairių mėsos rūšių: jautienos, kiaulienos, vištienos, ėrienos ir kt. Nuo greitų ir paprastų patiekalų iki išskirtinių gurmaniškų variantų – šioje kategorijoje kiekvienas ras, kaip paruošti mėsą taip, kad ji būtų ne tik skani, bet ir puikiai pritaikyta įvairioms progoms.

Jei visi žinotų apie šiuos receptus, pritrūktų faršo! 4 patiekalai, kuriuos reikia skubiai paruošti

Labai skanūs ir originalūs, o svarbiausia – paprasti patiekalai, kuriuos greitai pagaminsite iš bet kokios...

1 Comment

Vištienos širdelės kebabas! Svečiai suvalgo kuo greičiau

Iš šio paprasto produkto galima paruošti daug skanių patiekalų. Pateikiame pikantiškų širdelių receptą. Jam paruošti...

Skanus “Gomelio” kotletas.

Tokie gardūs maltos mėsos ir grybų, sūrio kotletai gali būti puiki šventinio stalo puošmena. Jiems...

Karališkas šašlykas pagal kaukazietišką receptą: skani plutelė ir išlaiko visas sultis viduje

Šiame šašlyko recepte dėmesys skiriamas ne tik mėsos pasirinkimui, bet ir ypatingai marinavimo technologijai: svogūnai...

Minkštos ir sultingos vištienos krūtinėlės keptuvėje paslaptis. Įpilkite šiek tiek pieno.

Vištienos filė dažnai būna sausa, ypač kepta keptuvėje ar orkaitėje. Tačiau yra būdas ją padaryti...

Idealus šašlykas: marinuoti giroje, kepti tandūro krosnyje, skonis naujas

Paprastai marinatui naudojamas actas arba citrinos sultys, tačiau daug geresnis variantas būtų įprasta gira –...

Vasariškas šašlykas – tobulas skonis ant grotelių

Kodėl šašlykas – neatsiejama vasaros dalis? Kai tik saulė aukščiau pakyla ir oras pasidaro šiltesnis,...

Vakarienei – mėsos pyragas su bulvėmis. Greita pyrago tešla su bet kokiu įdaru

Mėsos pyragas yra sotus ir skanus patiekalas, kuris gali tapti bet kokio stalo puošmena. Jame...

Kaip marinuoti ir tinkamai iškepti vištieną. Geriausio mėsos padažo receptas

Kepta vištiena yra vienas populiariausių ir universaliausių patiekalų pasaulyje. Ją lengva paruošti, ji pasižymi subtiliu...

Kvapni kepta kiauliena su bulvėmis porcijiniuose puoduose

Ingredientai (4 porcijoms) Paruošimas Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite...

Sultingos vištienos paslaptis: kepimo soda kaip paprastas marinatas

Sudedamosios dalys: Paruošimas: Nupjaukite sparnelių galiukus, o likusius gabalėlius sudėkite į maišelį arba dubenį. Sumaišykite...

Kepenys kaip kaukazietiškas kebabas: 20 sekundžių ir viskas!

Gaminimą pradedame ruošdami garnyro pagalvę. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir nuplaukite vandeniu, kad neliktų kartumo....

Mėsa šventiniam stalui: švelni, sultinga ir kvapni!

Dėl marinato Mėsos kepimas Mėsą nuplaukite ir išdžiovinkite. Paruoškite marinatą. Česnaką sutarkuokite smulkia tarka, svogūną...

Pjaustyta mėsa sumuštiniams ir šventiniam stalui. Pigiau nei kumpis ir dešra

Žvilgtelėjus į mėsos gaminių kainų etiketes pradedate galvoti, kad visų šių dešrelių ir dešrelių tikrai...

Mėsos popsai Naujųjų metų stalui: ryškus ir sultingas patiekalas

Vištienos popsas – labai skanus ir įspūdingas patiekalas ant Naujųjų metų stalo. Švelni mėsa, gardi...

Mėsos khinkali: vietoj tešlos įdarą suvyniokite į kotletus

Stebėtinai skanūs mėsos maišeliai su sultingu įdaru vizualiai labiausiai primena chinkalius, tačiau ruošiami visai be...

Tai nėra geriau nei vištiena! Minkšta ir minkšta mėsa kreminiame padaže su grybais

Ingredientai: vištienos kojos – 6 vnt;česnakai – 5 gvazdikėliai;pomidorai – 2 vnt .;pievagrybiai – 250...

Vištiena su bulvėmis valstietiško stiliaus vazonuose

Per pusantros valandos orkaitėje jis tampa toks minkštas, kad beveik nebegalima kramtyti. Vištienos kepsnys valstietiško...

Mėsa skanesnė už šašlykus: kiekvieną dieną kepame šviežią, keičiame tik garnyrą

Ingredientai: kiaulienos kotletas Paruošimas: Kiaulieną supjaustykite kepsniais, ne daugiau kaip 1 cm storio. Tada išmuškite...

Iškepame blynus ir tada formuojame mėsos TORTĄ. Visi namuose yra patenkinti

Ingredientai: blynams: įdarui: Paruošimas: Paruoškite blynus: sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus ir kepkite blynus įkaitintoje...