Receptai pagal kategoriją:
Mėsos patiekalai
„Mėsos patiekalai“ – tai kategorija, skirta mėsos mėgėjams, ieškantiems įvairių skanių ir maistingų receptų. Čia rasite tiek tradicinius, tiek kūrybiškus patiekalus, pagamintus iš įvairių mėsos rūšių: jautienos, kiaulienos, vištienos, ėrienos ir kt. Nuo greitų ir paprastų patiekalų iki išskirtinių gurmaniškų variantų – šioje kategorijoje kiekvienas ras, kaip paruošti mėsą taip, kad ji būtų ne tik skani, bet ir puikiai pritaikyta įvairioms progoms.
Jei visi žinotų apie šiuos receptus, pritrūktų faršo! 4 patiekalai, kuriuos reikia skubiai paruošti
Labai skanūs ir originalūs, o svarbiausia – paprasti patiekalai, kuriuos greitai pagaminsite iš bet kokios...
1 Comment
Rgp
Vištienos širdelės kebabas! Svečiai suvalgo kuo greičiau
Iš šio paprasto produkto galima paruošti daug skanių patiekalų. Pateikiame pikantiškų širdelių receptą. Jam paruošti...
Rgp
Skanus “Gomelio” kotletas.
Tokie gardūs maltos mėsos ir grybų, sūrio kotletai gali būti puiki šventinio stalo puošmena. Jiems...
Rgp
Karališkas šašlykas pagal kaukazietišką receptą: skani plutelė ir išlaiko visas sultis viduje
Šiame šašlyko recepte dėmesys skiriamas ne tik mėsos pasirinkimui, bet ir ypatingai marinavimo technologijai: svogūnai...
Lie
Minkštos ir sultingos vištienos krūtinėlės keptuvėje paslaptis. Įpilkite šiek tiek pieno.
Vištienos filė dažnai būna sausa, ypač kepta keptuvėje ar orkaitėje. Tačiau yra būdas ją padaryti...
Bir
Idealus šašlykas: marinuoti giroje, kepti tandūro krosnyje, skonis naujas
Paprastai marinatui naudojamas actas arba citrinos sultys, tačiau daug geresnis variantas būtų įprasta gira –...
Bir
Vasariškas šašlykas – tobulas skonis ant grotelių
Kodėl šašlykas – neatsiejama vasaros dalis? Kai tik saulė aukščiau pakyla ir oras pasidaro šiltesnis,...
Bir
Vakarienei – mėsos pyragas su bulvėmis. Greita pyrago tešla su bet kokiu įdaru
Mėsos pyragas yra sotus ir skanus patiekalas, kuris gali tapti bet kokio stalo puošmena. Jame...
Bir
Kaip marinuoti ir tinkamai iškepti vištieną. Geriausio mėsos padažo receptas
Kepta vištiena yra vienas populiariausių ir universaliausių patiekalų pasaulyje. Ją lengva paruošti, ji pasižymi subtiliu...
Bir
Kvapni kepta kiauliena su bulvėmis porcijiniuose puoduose
Ingredientai (4 porcijoms) Paruošimas Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite...
Geg
Sultingos vištienos paslaptis: kepimo soda kaip paprastas marinatas
Sudedamosios dalys: Paruošimas: Nupjaukite sparnelių galiukus, o likusius gabalėlius sudėkite į maišelį arba dubenį. Sumaišykite...
Geg
Kepenys kaip kaukazietiškas kebabas: 20 sekundžių ir viskas!
Gaminimą pradedame ruošdami garnyro pagalvę. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir nuplaukite vandeniu, kad neliktų kartumo....
Lap
Mėsa šventiniam stalui: švelni, sultinga ir kvapni!
Dėl marinato Mėsos kepimas Mėsą nuplaukite ir išdžiovinkite. Paruoškite marinatą. Česnaką sutarkuokite smulkia tarka, svogūną...
Lap
Pjaustyta mėsa sumuštiniams ir šventiniam stalui. Pigiau nei kumpis ir dešra
Žvilgtelėjus į mėsos gaminių kainų etiketes pradedate galvoti, kad visų šių dešrelių ir dešrelių tikrai...
Lap
Mėsos popsai Naujųjų metų stalui: ryškus ir sultingas patiekalas
Vištienos popsas – labai skanus ir įspūdingas patiekalas ant Naujųjų metų stalo. Švelni mėsa, gardi...
Lap
Mėsos khinkali: vietoj tešlos įdarą suvyniokite į kotletus
Stebėtinai skanūs mėsos maišeliai su sultingu įdaru vizualiai labiausiai primena chinkalius, tačiau ruošiami visai be...
Lap
Tai nėra geriau nei vištiena! Minkšta ir minkšta mėsa kreminiame padaže su grybais
Ingredientai: vištienos kojos – 6 vnt;česnakai – 5 gvazdikėliai;pomidorai – 2 vnt .;pievagrybiai – 250...
Lap
Vištiena su bulvėmis valstietiško stiliaus vazonuose
Per pusantros valandos orkaitėje jis tampa toks minkštas, kad beveik nebegalima kramtyti. Vištienos kepsnys valstietiško...
Lap
Mėsa skanesnė už šašlykus: kiekvieną dieną kepame šviežią, keičiame tik garnyrą
Ingredientai: kiaulienos kotletas Paruošimas: Kiaulieną supjaustykite kepsniais, ne daugiau kaip 1 cm storio. Tada išmuškite...
Lap
Iškepame blynus ir tada formuojame mėsos TORTĄ. Visi namuose yra patenkinti
Ingredientai: blynams: įdarui: Paruošimas: Paruoškite blynus: sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus ir kepkite blynus įkaitintoje...
Lap
- 1
- 2